Buynow - Med en av världens största online-val, inklusive mer än 250.000 produkter, hjälper Buynow får människor att hitta den perfekta produkten till rätt pris. Vårt omfattande utbud och överlägsen kundservice i kombination med bekvämligheten med online shopping gör det enklare än någonsin att hitta exakt vad du vill ha till ett pris du har råd med.

 

Du kan betala säkert hos oss. Vi erbjuder en mängd olika moderna betalningsmetoder, till exempel Klarna, Paypal, banköverföring eller swish betalningar. Vi arbetar tillsammans med många leverantörer av leveransservice: DHL,Postnord, Fedex och många fler. Således kan du vara säker på att ditt paket kommer att levereras säkert till dig. Skulle det någonsin bli problem, erbjuder vi dig en professionell och snabb reparations- eller utbytesservice. Ingen är perfekt! Misstag är mänskliga. Det beror dock på hur de resulterande problemen därefter löses. Buynow använder sig uttav Https - samma teknologi som din bank använder för säker communication.

 

AVISERING VIA MAIL OCH SMS När din order har skickats från oss får du ett leveransmail med kollinummer. Detta kan du använda för att söka efter ditt paket och även att hämta ut din beställning med när den väl ankommit till servicestället.Samma dag som paketet ankommit till servicestället skickas ett SMS med information om att ditt paket har ankommit till servicestället, eller så får du en lapp från postnord.OBS! Du behöver alltid legitimera dig vid uthämtning av paket.

 

SERVICESTÄLLE

 

Paket som skickas med ett kollinummer levereras alltid till närmaste PostNord-ombud. Under leveransens gång kan du spåra paketet med ditt kollinummer, som du hittar i leveransmailet. Så snart paketet har anlänt till ditt serviceställe så skickas en SMS avisering till dig som du tillsammans med legitimation behöver vid uthämtning. Du kan även använda ditt kollinummer för att lösa ut din order. Våra breda segnment